Öğr. Gör. NİHAL KANAT
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
Kanat N.
,
Yılmaz Ersan L.
,
Özcan T.
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.37, sa.1, ss.221-239, 2023 (Hakemli Dergi)
Günlük Diyette Peynir Tüketimi İle Tuz Alımının Azaltılmasına Yönelik Güncel Yaklaşımlar
Kanat N.
,
Ersan L. Y.
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.25, sa.1, ss.386-402, 2023 (Hakemli Dergi)
Bakterilerde glutatyon ve önemi
Kanat N.
,
Coşansu Akdemir S.
SAKARYA UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
, cilt.18, sa.2, ss.111-117, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Süt Ürünlerinde Fonksiyonel Katkılar Olarak Postbiyotiklerin Kullanımı
Kanat N.
,
Yılmaz Ersan L.
III. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.55-56
Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri
Kanat N.
,
Yılmaz Ersan L.
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.111-170
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
Atıf (Scholar)
1
H-İndeks (Scholar)
1
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları