Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (17)
Diğer Yayınlar (3)
1. Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Hat ve Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Bazı Tarımsal Özellikler Yönünden İncelenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.1, ss.103-118, 2022 (Hakemli Dergi)
2. Ekmeklik Buğday Genotiplerinde Verim ve Verim Öğelerinin Korelasyon ve Path Analizi ile İncelenmesi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
, cilt.6, sa.3, ss.379-387, 2019 (Hakemli Dergi)
7. Stability of Durum Wheat Genotypes in Some Agronomic Traits Under Bursa Ecological Conditions
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.5, sa.11, ss.1394-1400, 2017 (Hakemli Dergi)
8. Effects of lines and inoculants on nutritive value and production costs of triticale silages
REVISTA BRASILEIRA DE ZOOTECNIA-BRAZILIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
, cilt.45, sa.7, ss.355-364, 2016 (SCI-Expanded)
9. Evaluation of bread wheat cultivars for agronomic and quality traits
WORKSOF THE FACULTY OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCESUNIVERSITY OF SARAJEVO
, cilt.66, sa.1, ss.213-218, 2016 (Hakemli Dergi)
11. Determination of Relationships Between Grain Yield and Some Yield Components in Bread Wheat (Triticum aestivum L.)
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.3, ss.355-362, 2015 (SCI-Expanded)
12. Salinity Effects On Germination Stage of Bread and Durum Wheat Cultivars
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.24, sa.2, ss.127-139, 2014 (Hakemli Dergi)
13. The Effects of Nitrogen Doses on Yield and Quality Traits of Gediz-75 and Flamura-85 Wheat Varities
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.19, sa.1, ss.1-11, 2013 (SCI-Expanded)
14. Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Tritikale ÇeşitlerininÇimlenmesi Üzerine Etkileri
U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, ss.1-11, 2013 (Hakemli Dergi)
15. Kaliteli Tohumluk Kullanımının Önemi
Tarım Türk
, sa.37, ss.79-80, 2012 (Hakemsiz Dergi)
17. Türkiye de Yetiştirilen Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinde Genetik Farklılıkların Belirlenmesi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.69-76, 2011 (Hakemli Dergi)
18. Genetik Kullanımı Sınırlayıcı Teknolojilerin Olası Etkileri
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.76-79, 2011 (Hakemli Dergi)
19. Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.93-102, 2010 (Hakemli Dergi)
20. The Research of the Combining Ability of Agronomic Traits of Bread Wheat in F1 and F2 Generations
U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.24, sa.2, ss.85, 2010 (Hakemli Dergi)
23. Determination of Some Agronomic Traits by Diallel Hybrid Analysis in Common Wheat (Triticum aestivum L.)
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.13, sa.4, ss.354-364, 2007 (SCI-Expanded)
25. Buğday tarımında hibrid çeşitlerin geleceği
Bitkisel Araştırma Dergisi
, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
4. BURSA EKOLOJİK KOŞULARINDA GELİŞTİRİLENEKMEKLİK BUĞDAY HATLARININ TARIMSAL VEKALİTE ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
MAS INTERNATIONAL EUROPEAN CONFERENCEON MATHEMATICS-ENGINEERING-NATURALMEDICAL SCIENCES-XI, 13 - 15 Mart 2020, (Özet Bildiri)
5. CORRELATIONS AND PATH ANALYSIS IN SOME BREAD AND DURUM WHEAT GENOTYPES GROWN IN BURSA CONDITIONS
Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi, Muş, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
6. Correlation and Cluster Analysis in Wheat Genotypes to Estimate Genetic V ariability
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCEAND BUSINESS- 2018, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
7. YULAFTA ÇİMLENME ÜZERİNE TOHUM İRİLİĞİ VE FARKLI TUZ KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ
II. International Academic Research Congress, 18 - 21 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
8. Stability of Some Triticale Genotypes and Relationships Between the Stability Parameters
2nd International Balkan Agriculture Congress, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
9. EVALUATION OF BREAD WHEAT CULTIVARS FOR AGRONOMIC AND QUALITY TRAITS
26TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 27 - 30 Eylül 2015, (Tam Metin Bildiri)
11. TARLA BİTKİLERİ TOHUMLUĞU ÜRETİMİ KULLANIMINDA DEĞİŞİMLER VE YENİ ARAYIŞLARVIII TÜRKİYE ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ TEKNİK KONGRESİ
VIII. TÜRKİYE ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ TEKNİK KONGRESİ, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, (Tam Metin Bildiri)
12. BURSA KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN TRİTİKALE GENOTİPLERİNİN BAZI TARIMSAL ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN PERFORMANSLARI VE STABİLİTE YETENEKLERİNİN BELİRLENMESİ
ULUSLARARASI KATILIMLITÜRKİYE 5. TOHUMCULUK KONGRESİ VE SEKTÖREL İŞ FORUMU, Diyarbakır, Türkiye, 19 - 23 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)
13. Türkiye de Tarla Bitkileri Tohumluk Üretimi ve Dış Ticaretindeki Gelişmeler
Türkiye IV. Tohumculuk Kongresi, Türkiye, 14 - 17 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)
14. BURSA KOSULLARINDA GELİSTİRİLEN BAZI TRİTİKALE HATLARININ VERİM VE VERİM ÖGELERİ ÜZERİNE BİR ARASTIRMA
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2009, (Tam Metin Bildiri)
15. SEED PRODUCTION ECONOMICS IN TURKEY
Jubilee scientific conference “State-of-the-art and problems of agricultural science and education, 1 - 04 Nisan 2005, (Tam Metin Bildiri)