-
2020 - 2024 Kızarmış Parmak Patates Üretiminde Yenilikçi Teknolojilerin Yağı Azaltma Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KARAMAN B. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U., TÜRKMEN EROL N., SARI F.
-
2019 - 2023 Ohmik ve Mikrodalga Isıtma Önişlemlerinin Yeşil Dolma Biberin Kuruma Süresi ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İncedayı B., Türkmen Erol N. (Yürütücü), Çopur Ö. U.
-
2018 - 2022 Kestane Kabuğunda Bulunan Polifenollerin Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyonu ve İn-vitro Biyoalınabilirliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çopur Ö. U., İncedayı B., Türkmen Erol N. (Yürütücü)
-
2006 - 2007 Farklı Çay Ekstraktlarının Antioksidan Antibakteriyel Etkileri ve Fenolik Madde Dağılımının HPLC ile Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2006 - 2007 Ekstraksiyon Koşullarının Siyah Çayın Polifenolik Madde Dağılımı ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
-
2005 - 2006 Ekstraksiyon Koşullarının Siyah Çayda ve Mate Çayında Polifenol Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivite Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi