Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Determination of Relationships Between Grain Yield and Some Yield Components in Bread Wheat (Triticum aestivum L.)
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.21, no.3, pp.355-362, 2015 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Bursa Ekolojik Koşullarında Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Tarımsal Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, vol.36, no.1, pp.157-171, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Ekim Öncesi Tohuma Uygulanan Bazı Kimyasalların Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum var.aestivum L.) Çeşitlerinin Çimlenme Özellikleri ve Fide Gelişimine Etkileri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.32, no.1, pp.79-87, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Evaluation of bread wheat cultivars for agronomic and quality traits
WORKSOF THE FACULTY OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCESUNIVERSITY OF SARAJEVO
, vol.66, no.1, pp.213-218, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Evaluation of bread whet cultıvars for cultıvars for agronamıc and quality traits
WORKS OF THE FACULTY OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES UNIVERSITY OF SARAJEVO
, vol.66, no.1, pp.217-231, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Salinity Effects On Germination Stage of Bread and Durum Wheat Cultivars
YYÜ TAR BİL DERG
, vol.24, no.2, pp.127-139, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Bazı İleri Ekmeklik Buğday Triticum aestivum L Hatlarının Bursa Koşullarında Verim Özellikleri Yönünden Performansının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.27, no.2, pp.19-31, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
BAZI İLERİ EKMEKLİK BUĞDAY TRİTİCUM AESTİVUM L HATLARININ BURSA KOŞULLARINDA KALİTE ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN PERFORMANSININ ARAŞTIRILMASI
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, vol.10, no.2, pp.34-43, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Tritikale ÇeşitlerininÇimlenmesi Üzerine Etkileri
U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, vol.32, pp.1-11, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Kaliteli Tohumluk Kullanımının Önemi
Tarım Türk
, no.37, pp.79-80, 2012 (Non Peer-Reviewed Journal)
Türkiye de Yetiştirilen Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinde Genetik Farklılıkların Belirlenmesi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.25, no.2, pp.69-76, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Genetik Kullanımı Sınırlayıcı Teknolojilerin Olası Etkileri
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.25, no.2, pp.76-79, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Bazı Tritikale Hatlarının Kalite Özellikleri ve Ekmek Yapımında Kullanılma Olanaklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.24, no.2, pp.93-102, 2010 (Peer-Reviewed Journal)
The Research of the Combining Ability of Agronomic Traits of Bread Wheat in F1 and F2 Generations
U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, vol.24, no.2, pp.85, 2010 (Peer-Reviewed Journal)
HETEROSIS FOR CERTAIN YIELD AND QUALITY TRAITS INWINTER TRITICALE
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, 2007 (Peer-Reviewed Journal)
Buğday tarımında hibrid çeşitlerin geleceği
Bitkisel Araştırma Dergisi
, 2004 (Peer-Reviewed Journal)
Topraklardaki Ağır Metal Kirliliği ve Uzaklaştırılma Olanakları
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi)
, vol.15, no.2, pp.109-115, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Correlation and Cluster Analysis in Wheat Genotypes to Estimate Genetic V ariability
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCEAND BUSINESS- 2018, 9 - 12 May 2018
Seed Priming Winter Wheat (Triticum aestivum L.) for Germination and Emergence
ICBAE 2018 : 20th International Conference on Biotechnology andAgricultural Engineering, 17 - 18 May 2018, vol.12, pp.3
Stability of Some Triticale Genotypes and Relationships Between the Stability Parameters
2nd International Balkan Agriculture Congress, Tekirdağ, Turkey, 16 - 18 May 2017
Effect of Different Sources of Salt Media on Seed Germination Behavior of Bread Wheat Triticum aestivum L Turkey
27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRUCULKTURE AND FOOD INDUSTRY, Bursa, Turkey, 26 - 28 September 2016, pp.76
Effect Of Different Sources Of Salt Media On Seed Germination Behavior Of Bread Wheat Triticum aestivum L
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Turkey, 26 - 28 September 2016, pp.76
EVALUATION OF BREAD WHEAT CULTIVARS FOR AGRONOMIC AND QUALITY TRAITS
26TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 27 - 30 September 2015
TARLA BİTKİLERİ TOHUMLUĞU ÜRETİMİ KULLANIMINDA DEĞİŞİMLER VE YENİ ARAYIŞLARVIII TÜRKİYE ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ TEKNİK KONGRESİ
VIII. TÜRKİYE ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ TEKNİK KONGRESİ, Turkey, 12 - 16 January 2015
Bursa koşullarında yetiştirilen tritikale genotiplerinin bazı tarımsal özellikleri bakımından performansları ve stabilite yeteneklerinin belirlenmesiTürkiye 5 Uluslararası Katılımlı Tohumculuk Kongresi ve Sektörel İş Forumu
Türkiye 5. Uluslararası Katılımlı Tohumculuk Kongresi ve Sektörel İş Forumu, 19 - 23 October 2014
BURSA KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN TRİTİKALE GENOTİPLERİNİN BAZI TARIMSAL ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN PERFORMANSLARI VE STABİLİTE YETENEKLERİNİN BELİRLENMESİ
ULUSLARARASI KATILIMLITÜRKİYE 5. TOHUMCULUK KONGRESİ VE SEKTÖREL İŞ FORUMU, Diyarbakır, Turkey, 19 - 23 October 2014
Türkiye de Tarla Bitkileri Tohumluk Üretimi ve Dış Ticaretindeki Gelişmeler
Türkiye IV. Tohumculuk Kongresi, Turkey, 14 - 17 June 2011
BURSA KOSULLARINDA GELİSTİRİLEN BAZI TRİTİKALE HATLARININ VERİM VE VERİM ÖGELERİ ÜZERİNE BİR ARASTIRMA
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, Turkey, 19 - 22 October 2009
SEED PRODUCTION ECONOMICS IN TURKEY
Jubilee scientific conference “State-of-the-art and problems of agricultural science and education, 1 - 04 April 2005
Books & Book Chapters
BİTKİ ISLAHI
in: TARLA BİTKİLERİ I, KÖKSAL YAĞDI, Editor, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, Eskişehir, pp.180-199, 2017
10. ÜNİTE TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ
in: Tarla bitkileri-!, PROF. DR. KÖKSAL YAĞDI, Editor, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, pp.200-229, 2011