Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2002 - 2007 Araştırma Görevlisi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Pr.

Yönetimsel Görevler

  • 2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2019 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2019 - Devam Ediyor Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2020 - 2023 Bölüm Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, MAKINE VE METAL TEKNOLOJILERI BÖLÜMÜ

  • 2021 - 2022 Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Bologna Koordinatörü

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

Akademi Dışı Deneyim

  • 2007 - 2015 Proje Yöneticisi, Hijyen Denetçisi

    Ticari Kuruluş Özel, Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Üretim

  • 2007 - 2014 Proje Müdürü- Hijyen Denetçisi

    Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.

  • 2001 - 2001 Gıda Mühendisi

    Ticari Kuruluş Özel, BEYAB Gıda Mühendislik Ürünleri, Laboratuvar

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi I

  • Ön Lisans Gıda Güvenliği ve Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Endüstriyel Yemek Üretimi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans İşletmede Mesleki Eğitim

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Güvenliği ve İşletme Hijyeni Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri

  • Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi

  • Ön Lisans Hazır Yemek Sistemleri

  • Ön Lisans Gıda Endüstri Makineleri

  • Ön Lisans Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Yöresel Ürünler Teknolojisi

  • Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri

  • Ön Lisans Hazır Yemek Sistemleri

  • Ön Lisans Yöresel Ürünler Teknolojisi

  • Ön Lisans Süt Ürünleri Analizleri

  • Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri II

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Su Analizleri

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon