-
2024 - Devam Ediyor Yenilebilir Mikroalg ve Mikroalg Türevlerinin Kombu Çayı Üretiminde Kullanım Olanağının Araştırılması
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ E. (Yürütücü), KAHRAMAN M., ÖZCAN SİNİR G., GÜRBÜZ O., ÖZGÖREN A. S.
-
2025 - 2026 Gemlik Zeytin Çeşidinin Farklı Metotlarla İşlenmesiyle Elde Edilen Zeytinyağı Çeşitlerinin Biyoaktivitelerinin İncelenmesi
-
2025 - 2026 Muşmula Sirkesinin Uçucu Bileşen Fenolik Bileşen ve Organik Asit Profilinin Belirlenmesi
-
2022 - 2026 Establishment of Centre of Vocational Excellence (CoVE) for Dairy Sector
Erasmus Projesi , Erasmus Projesi, Avrupa Düzeyi
Güldaş M. (Yürütücü), Gürbüz O., Üstün G. E., Yıldız E., Düven G.
-
2022 - 2025 Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns
UFUK 2020 Projesi , FET, Yeni ve Gelişen Teknolojiler Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Özyazıcıoğlu N., Üstün G. E., Gürbüz O., Yıldız E., Erdoğan Demir Ç., et al.
-
2022 - 2025 Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns
UFUK 2020 Projesi , H2020 Diğer Kariyer Geliştirme Projeleri
Güldaş M.(Yürütücü), Özyazıcıoğlu N., Akbudak N., Gürbüz O., Yıldız E., İstek N., et al.
-
2021 - 2023 Network TCM alternatives for antibiotics worldwide: Global Initiative for Traditional Solutions to Antimicrobial Resistance (GIFTS-AMR)
-
2020 - 2021 Ticari Kefir Kültürlerinin In-vitro Biyocanlılıklarının Raf ömrü Süresince Değerlendirilmesi, HDP(SAĞBF)-2020/17
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Değirmecioğlu N., Özmen Toğay S., Yıldız E., Gülkun G.
-
2019 - 2021 Fonksiyonel Bir İçecek: Kahve Çekirdeği Zarı ile Zenginleştirilmiş Kefir
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Şahan Y., Özmen Toğay S., Değirmencioğlu N., Gürbüz O., Yıldız E.
-
2019 - 2019 Using Green Roofs as Research and Educational Training Spaces to Enhance Urban Specialty Crop Production
-
2017 - 2019 YAĞI AZALTILMIŞ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLMİŞ CHİA İLAVELİ KRAKER ÜRETİMİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2016 - 2019 Mapping Skills needs and supply in the dairy sector
Erasmus Projesi , Erasmus Projesi, Avrupa Düzeyi
Güldaş M.(Yürütücü), Gürbüz O., Avşar Z., Özcan T., Yilmaz Ersan L., Yıldız E., et al.
-
2012 - 2015 Arbutus unedo L. Meyvesinin Bileşimi Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Yıldız E.
-
2025 A METHOD FOR DRYING KOMBUCHA MOTHER (SCOBY)
-
2024 KOMBU ÇAYI ANASININ (SCOBY) KURUTULMASI İÇİN BİR YÖNTEM
-
2023 A METHOD OF PRODUCING KOMBUCHA WITH A HIGH CONTENT OF BIOACTIVE COMPOUNDS USING MICROALGAE DERIVATIVES
-
2023 MİKROALG TÜREVLERİNİN KULLANIMI İLE BİYOAKTİF BİLEŞİK İÇERİĞİ YÜKSEK BİR KOMBU ÇAYI ÜRETME YÖNTEMİ
-
2021 SUGAR-FREE BEE FEED AND ITS USE IN FUNCTIONAL HONEY PRODUCTION
-
2021 ŞEKER KATKISIZ ARI YEMİ VE BU YEMİN FONKSİYONEL BAL ÜRETİMİNDE KULLANIMI
-
2019 KAHVE ÇEKİRDEĞİ ZARI KATKILI KEFİR ÜRÜNÜ VE ÜRETİM YÖNTEMİ