Desteklenen Projeler
-
2022 - 2026 Establishment of Centre of Vocational Excellence (CoVE) for Dairy Sector
-
2024 - 2025 Yenilebilir Mikroalg ve Mikroalg Türevlerinin Kombu Çayı Üretiminde Kullanım Olanağının Araştırılması
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Yıldız E. (Yürütücü), Gürbüz O., Özcan Sinir G., Özgören A. S.
-
2022 - 2025 Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns
-
2022 - 2025 Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns
UFUK 2020 Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Özyazıcıoğlu N., Akbudak N., Gürbüz O., Yıldız E., İstek N., et al.
-
2021 - 2023 Network TCM alternatives for antibiotics worldwide: Global Initiative for Traditional Solutions to Antimicrobial Resistance (GIFTS-AMR)
-
2020 - 2021 Ticari Kefir Kültürlerinin In-vitro Biyocanlılıklarının Raf ömrü Süresince Değerlendirilmesi, HDP(SAĞBF)-2020/17
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güldaş M. (Yürütücü), Değirmecioğlu N., Özmen Toğay S., Yıldız E., Gülkun G.
-
2019 - 2021 Fonksiyonel Bir İçecek: Kahve Çekirdeği Zarı ile Zenginleştirilmiş Kefir
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güldaş M. (Yürütücü), Şahan Y., Özmen Toğay S., Değirmencioğlu N., Gürbüz O., Yıldız E.
-
2019 - 2019 Using Green Roofs as Research and Educational Training Spaces to Enhance Urban Specialty Crop Production
-
2017 - 2019 YAĞI AZALTILMIŞ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLMİŞ CHİA İLAVELİ KRAKER ÜRETİMİ
-
2016 - 2019 Mapping Skills needs and supply in the dairy sector
-
2012 - 2015 Arbutus unedo L. Meyvesinin Bileşimi Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Patent
-
2024 KOMBU ÇAYI ANASININ (SCOBY) KURUTULMASI İÇİN BİR YÖNTEM
-
2023 MİKROALG TÜREVLERİNİN KULLANIMI İLE BİYOAKTİF BİLEŞİK İÇERİĞİ YÜKSEK BİR KOMBU ÇAYI ÜRETME YÖNTEMİ
-
2023 A METHOD OF PRODUCING KOMBUCHA WITH A HIGH CONTENT OF BIOACTIVE COMPOUNDS USING MICROALGAE DERIVATIVES
-
2021 SUGAR-FREE BEE FEED AND ITS USE IN FUNCTIONAL HONEY PRODUCTION
-
2021 ŞEKER KATKISIZ ARI YEMİ VE BU YEMİN FONKSİYONEL BAL ÜRETİMİNDE KULLANIMI
-
2019 KAHVE ÇEKİRDEĞİ ZARI KATKILI KEFİR ÜRÜNÜ VE ÜRETİM YÖNTEMİ