Öğr. Gör. ÇİĞDEM GÜCEYÜ


TEKNİK BİLİMLER MYO, GIDA İŞLEME

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Biyoteknolojisi, Yağ Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Gıda Analizleri

Metrikler

Yayın

10

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

2

Eğitim Bilgileri

1995 - 1998

1995 - 1998

Yüksek Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1990 - 1995

1990 - 1995

Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Kimyası

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

Gıda Katkı Maddeleri

Gıda Biyokimyası

Gıda Biyoteknolojisi

Yağ Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Alkollü İçecekler Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Gıda Ambalajlama

Gıda Analizleri

Akademik Ünvanlar / Görevler

2004 - Devam Ediyor

2004 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Bursa Uludağ Üniversitesi, TEKNİK BİLİMLER MYO, GIDA İŞLEME

Akademi Dışı Deneyim

1997 - 2004

1997 - 2004

MÜHENDİS

MARMARABİRLİK TARIM VE SATIŞ KOOP., MÜHENDİS

1995 - 1997

1995 - 1997

MÜHENDİS

PENGUEN GIDA SANAYİ, MÜHENDİS

1995 - 1995

1995 - 1995

MÜHENDİS

NİCE FOOD GIDA SANAYİ, MÜHENDİS

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. “Important Foodborne Pathogen Salmonella”

GÜCEYÜ Ç., GONCAGÜL G.

8. International Vocational School Symposium (UMYOS’19), Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, cilt.1, ss.34-39, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

2. Patlıcan Kızartılması İşleminde Yağ Çekme Miktarının Azaltılması Üzerine Bir Çalışma.

AKPINAR P., GÜCEYU Ç., SALTAN EVRENSEL S., BAŞOĞLU F.

8 th International Vocational Schools Symposium, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

3. Antibacterial Effect of Some Plant Extracts on Staphylococcus aureus

GONCAGÜL G., GÜNAYDIN E., GÜCEYÜ Ç.

4th International Scientific Research Congress, Yalova, Türkiye, 14 - 17 Şubat 2019, cilt.1, ss.52-58, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

4. Antibacterial Effect of Zingiber Officinale

GÜCEYÜ Ç., ORHAN M., GONCAGÜL G., YILMAZ K., ÖZAKIN C.

5th World Conference on Health Sciences (HSCI-2018), Kuşadası, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2018, ss.25, (Özet Bildiri)

2018

2018

5. Cotinus coggygria Scop. (Tetra) Plant Antibacterial Effect

GONCAGÜL G., ORHAN M., YILMAZ K., GÜCEYÜ Ç., GÜNAYDIN E., ÖZAKIN C.

5th World Conference on Health Sciences (HSCI-2018), Kuşadası, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2018, ss.7, (Özet Bildiri)

2016

2016

7. Stok Salamura Sebze ve Meyvelerde Bozulma Etkeni Mayalar

GÜCEYÜ Ç., şahin i., BAŞOĞLU F.

5. INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM, 18 - 20 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1