Metrikler
Eğitim Bilgileri
1995 - 1998
1995 - 1998Yüksek Lisans
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
1990 - 1995
1990 - 1995Lisans
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Kimyası
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Biyokimyası
Gıda Biyoteknolojisi
Yağ Teknolojisi
Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi
Alkollü İçecekler Teknolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Gıda Ambalajlama
Gıda Analizleri
Akademik Ünvanlar / Görevler
2004 - Devam Ediyor
2004 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, TEKNİK BİLİMLER MYO, GIDA İŞLEME
Akademi Dışı Deneyim
1997 - 2004
1997 - 2004MÜHENDİS
MARMARABİRLİK TARIM VE SATIŞ KOOP., MÜHENDİS
1995 - 1997
1995 - 1997MÜHENDİS
PENGUEN GIDA SANAYİ, MÜHENDİS
1995 - 1995
1995 - 1995MÜHENDİS
NİCE FOOD GIDA SANAYİ, MÜHENDİS
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. “Important Foodborne Pathogen Salmonella”
GÜCEYÜ Ç., GONCAGÜL G.
8. International Vocational School Symposium (UMYOS’19), Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, cilt.1, ss.34-39, (Tam Metin Bildiri)
2019
20192. Patlıcan Kızartılması İşleminde Yağ Çekme Miktarının Azaltılması Üzerine Bir Çalışma.
AKPINAR P., GÜCEYU Ç., SALTAN EVRENSEL S., BAŞOĞLU F.
8 th International Vocational Schools Symposium, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
20193. Antibacterial Effect of Some Plant Extracts on Staphylococcus aureus
GONCAGÜL G., GÜNAYDIN E., GÜCEYÜ Ç.
4th International Scientific Research Congress, Yalova, Türkiye, 14 - 17 Şubat 2019, cilt.1, ss.52-58, (Tam Metin Bildiri)
2018
20184. Antibacterial Effect of Zingiber Officinale
GÜCEYÜ Ç., ORHAN M., GONCAGÜL G., YILMAZ K., ÖZAKIN C.
5th World Conference on Health Sciences (HSCI-2018), Kuşadası, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2018, ss.25, (Özet Bildiri)
2018
20185. Cotinus coggygria Scop. (Tetra) Plant Antibacterial Effect
GONCAGÜL G., ORHAN M., YILMAZ K., GÜCEYÜ Ç., GÜNAYDIN E., ÖZAKIN C.
5th World Conference on Health Sciences (HSCI-2018), Kuşadası, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2018, ss.7, (Özet Bildiri)
2017
20176. Comformity of Erişte(Turkish Noodeles) Produced as a Fabrication in The Market According to TS12950 Erişte (Noodle) Standard
GÜCEYÜ Ç., AKPINAR P.
6. International Vocational Schools Syposium, 18 - 20 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
2016
20167. Stok Salamura Sebze ve Meyvelerde Bozulma Etkeni Mayalar
GÜCEYÜ Ç., şahin i., BAŞOĞLU F.
5. INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM, 18 - 20 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)