Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
Scopus (13)
TRDizin (9)
Kitaplar 3

1. Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon

Et ve Et Ürünleri, Hecer Canan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayın Seri No: 787, Ankara, ss.79-87, 2021

2. Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler

Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan Erol, Editör, Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, Eskişehir, ss.18-29, 2017
Metrikler

Yayın

54

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

270

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

298

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

39

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

8

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları