Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
Scopus (13)
TRDizin (9)
3. Gıda Ortamında Hayata Tutunma: Bakteriyel Çoğunluk Algılama
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.92, sa.1, ss.83-94, 2021 (Hakemli Dergi)
4. Bazı Hastalıkların Tedavisinin Desteklenmesinde Propolis Kullanımının Önemi
Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Bülteni
, cilt.12, sa.2, ss.118-140, 2021 (Hakemli Dergi)
5. Sığır Karkas ve Sakatatlarında Hijyen Profilinin Yasal Mevzuat Kriterleri ile Değerlendirilmesi.
Journal of research in veterinary medicine (Online)
, cilt.40, sa.1, ss.61-67, 2021 (Hakemli Dergi)
6. Gıda ve Su Kaynaklı Önemli Viral Enfeksiyonların Güncel Durumu ve Korunma Stratejileri
Food and Health
, cilt.7, sa.3, ss.227-241, 2021 (Hakemli Dergi)
7. Gıda İntoleransı ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
Veteriner Tavukçuluk Derneği Mektup Ankara
, cilt.18, sa.2, ss.4-12, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2
1. Türkiye'de solunum yolu bulguları olan kanatlı sürülerinde Avian Coronavirus Infectious Bronchitis Virus, Infectious Laryngotracheitis Virus, Avian Metapneumovirus ve Avian Reovirus Sürveyansı
6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Türkiye, 01 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
2. Hayvanlarda Salmonellalar ve Kontrolü
XXXVI. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
1. Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
Et ve Et Ürünleri, Hecer Canan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayın Seri No: 787, Ankara, ss.79-87, 2021
2. Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler
Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan Erol, Editör, Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, Eskişehir, ss.18-29, 2017
3. Salmonella Standart ve İleri Tanı
Avimedica, 2004
