SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıda Ortamında Hayata Tutunma: Bakteriyel Çoğunluk Algılama
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.92, sa.1, ss.83-94, 2021 (Hakemli Dergi)

Bazı Hastalıkların Tedavisinin Desteklenmesinde Propolis Kullanımının Önemi
Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Bülteni
, cilt.12, sa.2, ss.118-140, 2021 (Hakemli Dergi)

Gıda ve Su Kaynaklı Önemli Viral Enfeksiyonların Güncel Durumu ve Korunma Stratejileri
Food and Health
, cilt.7, sa.3, ss.227-241, 2021 (Hakemli Dergi)

Sığır Karkas ve Sakatatlarında Hijyen Profilinin Yasal Mevzuat Kriterleri ile Değerlendirilmesi.
Journal of research in veterinary medicine (Online)
, cilt.40, sa.1, ss.61-67, 2021 (Hakemli Dergi)
Gıda İntoleransı ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
Veteriner Tavukçuluk Derneği Mektup Ankara
, cilt.18, sa.2, ss.4-12, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Hayvanlarda Salmonellalar ve Kontrolü
XXXVI. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2014
Kitaplar
Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
Et ve Et Ürünleri, Hecer Canan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayın Seri No: 787, Ankara, ss.79-87, 2021
Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler
Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan Erol, Editör, Anadolu Üniversitesi Webofset Tesisleri, Eskişehir, ss.18-29, 2017
Salmonella Standart ve İleri Tanı
Avimedica, 2004