Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (1)
Scopus (11)
TRDizin (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. DOMATESİN BÜYÜME DURUMU, VERİMİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE KİMYASAL VE HÜMİK ASİDİN ETKİLERİ

CUKUROVA 6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 5 - 06 Mart 2021, cilt.1, ss.478-488, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. Domateslerde Anaç Kullanımının Verim Ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

9. ULUSAL SEBZE TARIMI SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2012, cilt.1, ss.166-174, (Tam Metin Bildiri)

4. Sulamanın salçalık domates meyvelerinde suda çözünür kuru madde üzerine etkisi

12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu Mayıs, Tekirdağ., Tekirdağ, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2014, cilt.1, ss.171-178, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. Effects of different applications on tarhana quality

6th International Congress and the 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, FLOUR-BREAD 2011, Opatija, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2011, ss.311-319, (Tam Metin Bildiri) identifier
Kitaplar 1

1. Effects of soil water deficit at different growth stages on yield and quality of processing tomato

Acta Horticulturae 1145: International Symposium on Biotechnology and Other Omics in Vegetable Science, Naci Onus, Editör, INT SOC HORTICULTURAL SCIENCE, PO BOX 500, 3001 LEUVEN 1, BELGIUM, Leuven, ss.85-91, 2016 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

24

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

229

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

279

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

115

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

37

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları