Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DOMATESİN BÜYÜME DURUMU, VERİMİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNE KİMYASAL VE HÜMİK ASİDİN ETKİLERİ

CUKUROVA 6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 5 - 06 Mart 2021, cilt.1, ss.478-488 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Domateslerde Anaç Kullanımının Verim Ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

9. ULUSAL SEBZE TARIMI SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2012, cilt.1, ss.166-174

Sulamanın salçalık domates meyvelerinde suda çözünür kuru madde üzerine etkisi

12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu Mayıs, Tekirdağ., Tekirdağ, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2014, cilt.1, ss.171-178 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Effects of different applications on tarhana quality

6th International Congress and the 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, FLOUR-BREAD 2011, Opatija, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2011, ss.311-319 identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

Effects of soil water deficit at different growth stages on yield and quality of processing tomato

Acta Horticulturae 1145: International Symposium on Biotechnology and Other Omics in Vegetable Science, Naci Onus, Editör, INT SOC HORTICULTURAL SCIENCE, PO BOX 500, 3001 LEUVEN 1, BELGIUM, Leuven, ss.85-91, 2016 Creative Commons License

Metrikler

Yayın

24

Atıf (WoS)

193

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

221

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları