Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mustafakemalpaşa Myo, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG), Mikrobiyoloji, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, MÜHENDİSLİK, İMALAT
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Mikrobiyoloji, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

24

Atıf (WoS)

203

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

240

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

77

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
nozmen@uludag.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.uludag.edu.tr/nozmen
İş Telefonu
+90 613 310 2615 Dahili: 32