Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. Investigation of Antioxidant Activity of Two Tagetes Species with Potential Use as Food Additive

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.121, (Özet Bildiri)

2. Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.487, (Özet Bildiri)

3. The suitability of some vegetables for drying

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

5

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

27

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

35

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

53

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

2

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları