Arş. Gör. MEHMET DİLMENLER


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama

Metrikler

Yayın

3

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Gıda Toksikolojisi

Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

Gıda Katkı Maddeleri

Gıda Biyokimyası

Gıda Teknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Gıda Ambalajlama

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Fungal foods: Balancing innovation with regulatory compliance and safety

Dilmenler M., Yolcı Ömeroğlu P., Çopur Ö. U., Şahin Dilmenler P.

XV International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym 2024), Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.429, (Özet Bildiri)

2024

2024

2. Ensuring safe dried foods: Strategies for mycotoxin prevention and control

Dilmenler M., Şahin Dilmenler P., Yolcı Ömeroğlu P., Çopur Ö. U.

XV International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym 2024), Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.428, (Özet Bildiri)

2024

2024

3. Application of artificial intelligence in food: The future of nutrition and sustainability

Dilmenler M., Şahin Dilmenler P., Yolcı Ömeroğlu P., Çopur Ö. U.

34th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry (Agriconference), Bosna-Hersek, 10 - 11 Ekim 2024, Sarajevo, Bosna-Hersek, 9 - 11 Ekim 2024, ss.62, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma