Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 1991 - 1997 Doktora

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

  • 1989 - 1991 Yüksek Lisans

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

  • 1985 - 1989 Lisans

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2012 Altyapı Projeleri Proje Yazma Eğitimi,

    Proje Yönetimi , BEBKA

  • 2012TSE EN ISO/IEC 17025, Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Standardı,

    Ölçme ve Değerlendirme , Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü.

  • 2012Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi,

    Proje Yönetimi , Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü.

  • 2011Zaman Yönetimi,

    Kişisel Gelişim , Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü.

  • 2011Advanced Technical Course For Olive Oil Tasters,Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

    Mesleki Eğitim , Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

  • 2010Zeytinyağı Duyusal Analiz Teknikleri Eğitimi

    Mesleki Eğitim , (Yağ Enstitüsü-Sevilla,Ulusal Tüketici Enstitüsü Madrid, Tarım ve Su İşleri Bakanlığı İspanya)TAIEX-KKGM.

  • 2010Technical Course For Olive Oil Tasters,

    Mesleki Eğitim , Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

  • 2009 Toplam Kalite Yönetimi, EFQM Mükemmellik Modeli, Özdeğerlendirme,

    Kalite Yönetimi , Kalder, Ulusal Kalite Hareketi.

  • 2009Toplam Kalite Yönetimi, EFQM Mükemmellik Modeli, Özdeğerlendirme,

    Kalite Yönetimi , Kalder, Ulusal Kalite Hareketi.

  • 2009Kimyasal Analizlerde Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği,

    Ölçme ve Değerlendirme , Tübitak-MAM

  • 2009Problem Çözme Teknikleri,

    Proje Yönetimi , Sigma Center Yönetim Sistemleri Ltd. Şti.

  • 2008Advanced Technical Course For Olive Oil Tasters,

    Mesleki Eğitim , Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

  • 200811 Ocak 2008, TS EN ISO 22000,

    Kalite Yönetimi , U.Ü.Z.F. Gıda Mühendisliği Bölümü .

  • 2007TS EN ISO/IEC 17025 İç Tetkik Eğitimi,

    Kalite Yönetimi , Türk Standartları Enstitüsü

  • 2007Technical Course For Olive Oil Tasters, Analysis of Olive Oil Standart Guide For Selection, Training and Monitoring of Skilled Virgin Olive Oil Tasters (obtained of score of 05), Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

    Mesleki Eğitim , Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

  • 2006 Araştırma Yönetimi,

    Proje Yönetimi , Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü.

  • 2006 Gaz Kromotografisi ile Yağlarda Sterol ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Tayini,

    Mesleki Eğitim , Mersin İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

  • 2006Zeytinyağında Saflık Kriterleri, Yağ Asitleri Kompozisyonu, Tahin Helvasında Susam Yağı Yerine Kullanıldığı İddia Edilen Diğer Yağların Tespiti,

    Mesleki Eğitim , EGE Gıda Analiz Laboratuvarı.

  • 2005TS EN ISO/IEC 17025 Eğitimi,

    Kalite Yönetimi , Türk Standartları Enstitüsü

  • 2005Campylobacter Detection,

    Mesleki Eğitim , Central Science Laboratory York-England.

  • 2004Peynirlerde Campylobacter aranması,

    Mesleki Eğitim , İstanbul İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü.

  • 2003Bitki Biyogüvenlik Araştırmaları Uygulamalı Eğitim Programı-IV,

    Mesleki Eğitim , Tübitak-MAM

  • 2003Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı,

    Mesleki Eğitim , (Mr.Michel FONDU), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü.

  • 2002Bitki Biyogüvenlik Araştırmaları Uygulamalı Eğitim Programı-III,

    Mesleki Eğitim , Tübitak-MAM

  • 1998Kalite Güvencesi Yönetimi-

    Kalite Yönetimi , Türk Standartları Enstitüsü