Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Yumurtacı Tavukların Beslenmesinde Bitkisel Ekstraktların Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Canbolat Ö., Ak İ. (Yürütücü), Filya İ., Sözcü A., Şengül Ö.
-
2018 - 2020 Elma posası silajının fermantasyon ve yem değeri özelliklerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma
-
2013 - 2020 Esansiyel Yağların Yemlerin Sindirimi Rumen Fermantasyonu ve Kuzu Besisinde Kullanılma Olanakları
-
2013 - 2015 Koyunlarda Mikroalg Yağı Kullanımının Bağışıklık Sistemi Biyoenerjitik Metabolizma ve Besi Performansı Üzerine Etkisi
-
2006 - 2010 Laktik Asit Bakteri Inokulantlarının Mısır Silajının Fermantasyon ve Aerobik Stabilite Özellikleri ile Rumen Ekolojisi Üzerine Etkileri
-
2007 - 2009 Esansiyel Yağların Rumen Fermantasyonu Mikrobiyal Protein Üretimi ve Yemlerin Sindirilme Derecesi Üzerine Olan Etkilerinin İn Vitro Koşullarda Saptanması
-
2002 - 2007 Ruminant Beslemede Kullanılan Bazı Kaba Yemlerin Besleme Değerleri ve Mikrobiyal Protein Üretimi Üzerine Etkileri
-
2003 - 2006 Zeytin Küspesinin (Pirina) Yem Değerinin In Situ Yöntemle Saptanması ve Kuzu Besisinde Kullanılma Olanakları
-
2003 - 2004 Zeytin Küspesinin Yem Değerinin İn Vivo Yöntemle Saptanması ve Kuzu Besisinde Kullanım Olanakları
-
2002 - 2004 Effects of Lactic Acid Bacterial Inoculants on Fermentation Aerobic Stability and In Situ Rumen Degradability Properties of Corn Sorghum and Wheat Silages
-
2001 - 2003 Mısır Silajına Katılan Ürenin Silaj Fermantasyonu, Aerobik Stabilite ve Kuzuların Besi Performansı Üzerine Etkileri
-
2000 - 2002 Korunmuş Proteinlerin Gebeliğin Son Dönemindeki Koyunların Canlı Ağırlığı ile Kuzuların Büyüme ve Yaşama Gücü Özellikleri Üzerine Etkileri