Supported Projects
-
2022 - 2024 Yumurtacı Tavukların Beslenmesinde Bitkisel Ekstraktların Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Canbolat Ö., Ak İ. (Executive), Filya İ., Sözcü A., Şengül Ö.
-
2018 - 2020 Elma posası silajının fermantasyon ve yem değeri özelliklerinin geliştirilmesi üzerine bir araştırma
-
2013 - 2020 Esansiyel Yağların Yemlerin Sindirimi Rumen Fermantasyonu ve Kuzu Besisinde Kullanılma Olanakları
-
2013 - 2015 Koyunlarda Mikroalg Yağı Kullanımının Bağışıklık Sistemi Biyoenerjitik Metabolizma ve Besi Performansı Üzerine Etkisi
-
2006 - 2010 Effects of Lactic Acid Bacteria Inoculants on Fermentation and Aerobic Stability Properties and Rumen Ecology of Corn Silage
-
2007 - 2009 Esansiyel Yağların Rumen Fermantasyonu Mikrobiyal Protein Üretimi ve Yemlerin Sindirilme Derecesi Üzerine Olan Etkilerinin İn Vitro Koşullarda Saptanması
-
2002 - 2007 Comparison of In vitro Gas Production, Metabolizable Energy, Organic Matter Digestibility and Microbial Protein Production of Some Legume Hays
-
2003 - 2006 Researches on Feed Value and Using Possibilities in Lamb Fattening of Dried Olive-cake
-
2003 - 2004 Zeytin Küspesinin Yem Değerinin İn Vivo Yöntemle Saptanması ve Kuzu Besisinde Kullanım Olanakları
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Canbolat Ö. (Executive), Filya İ.
-
2002 - 2004 Effects of Lactic Acid Bacterial Inoculants on Fermentation Aerobic Stability and In Situ Rumen Degradability Properties of Corn Sorghum and Wheat Silages
-
2001 - 2003 Effects of Urea Addition to Corn Silage on Fermentation, Aerobic Stability and Fattening Performance of Lambs
-
2000 - 2002 Investigations on Using Protected Protein in Ruminants Nutrition