Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Keles Myo, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG), Temel Bilimler (SCI), Yaşam Bilimleri (LIFE), GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Gıda Biyokimyası, Gıda Analizleri, Sağlık Bilimleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji