Ö. Ş. Aydın And Y. ŞAHAN, "Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi," Akademik Gıda , vol.4, pp.387-394, 2018
Aydın, Ö. Ş. And ŞAHAN, Y. 2018. Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi. Akademik Gıda , vol.4 , 387-394.
Aydın, Ö. Ş., & ŞAHAN, Y., (2018). Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi. Akademik Gıda , vol.4, 387-394.
Aydın, Ömer, And YASEMİN ŞAHAN. "Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi," Akademik Gıda , vol.4, 387-394, 2018
Aydın, Ömer Ş. And ŞAHAN, YASEMİN. "Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi." Akademik Gıda , vol.4, pp.387-394, 2018
Aydın, Ö. Ş. And ŞAHAN, Y. (2018) . "Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi." Akademik Gıda , vol.4, pp.387-394.
@article{article, author={Ömer Şerif Aydın And author={YASEMİN ŞAHAN}, title={Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={387-394} }