Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu


Buyukyoruk S., SOYUTEMİZ G. E.

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.7, sa.2, ss.81-87, 2010 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 7 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2010
  • Dergi Adı: Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.81-87
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet