Citation Formats
Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Buyukyoruk And G. E. SOYUTEMİZ, "Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.81-87, 2010

Buyukyoruk, S. And SOYUTEMİZ, G. E. 2010. Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2 , 81-87.

Buyukyoruk, S., & SOYUTEMİZ, G. E., (2010). Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, 81-87.

Buyukyoruk, Sadık, And GÜL ECE SOYUTEMİZ. "Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, 81-87, 2010

Buyukyoruk, Sadık And SOYUTEMİZ, GÜL E. . "Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.81-87, 2010

Buyukyoruk, S. And SOYUTEMİZ, G. E. (2010) . "Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.7, no.2, pp.81-87.

@article{article, author={Sadık Buyukyoruk And author={GÜL ECE SOYUTEMİZ}, title={Geleneksel olarak üretilmiş İzmir tulum peynirinden Lactococcus lactis (Lactococcus lactis alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonu}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2010, pages={81-87} }