S. D. DOYURAN, "Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.777, 2006
DOYURAN, S. D. 2006. Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 777.
DOYURAN, S. D., (2006). Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.777). Bolu, Turkey
DOYURAN, SAADET. "Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
DOYURAN, SAADET D. . "Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.777, 2006
DOYURAN, S. D. (2006) . "Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.777.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAADET DİLEK YILDIZ}, title={Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={777} }