Endüstriyel Dondurma İşlemi ve in vitro Gastrointestinal Sindirim Sırasında Taze Fasulyenin Fenoliklerinde, Flavonoidlerinde ve Antioksidan Kapasitesinde Meydana Gelen Değişimler
Kamiloğlu Beştepe S.
AKADEMIK GIDA, cilt.17, sa.2, ss.176-184, 2019 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
17
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.613559
-
Dergi Adı:
AKADEMIK GIDA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.176-184
-
Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli:
Hayır