Makaleler
20
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
Scopus (12)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (1)
1. Current Status of Flock Management, Care and Feeding Practices in Fattening Sheep Farms in Karacabey District
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, cilt.12, sa.3, ss.627-639, 2025 (Hakemli Dergi)
6. The Effects of Corn Silage and Sunflower Silage and Their Mixtures at Different Levels on the Fattening Performance of Kıvırcık Lambs
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, cilt.11, sa.4, ss.1091-1102, 2024 (Hakemli Dergi)
8. The effect on fattening performance and carcass characteristics of adding artichoke vinegar to the drinking water of broiler chickens
ARQUIVO BRASILEIRO DE MEDICINA VETERINARIA E ZOOTECNIA
, cilt.1, sa.76, ss.137-145, 2024 (SCI-Expanded)
9. The effect on carcass characteristics of different silage types used in the rations of fattening lambs
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.4, sa.74, ss.6599-6606, 2024 (SCI-Expanded)
13. Besiye Alınan Et Tipi Beyaz Bıldırcınlarda Üçüncü Hafta Canlı Ağırlığının Sekiz Haftalık Besi Performansı Üzerine Etkileri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, cilt.3, sa.9, ss.763-770, 2022 (Hakemli Dergi)
15. Effect of royal jelly on puberty of ewe lambs
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, cilt.77, sa.9, ss.452-455, 2021 (SCI-Expanded)
17. Yemlik Tane Nohutun (Cicer arietinum L.) Kanatlı Rasyonlarında Kullanılma İmkânları
ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY
, cilt.50, sa.3, ss.305-311, 2019 (Hakemli Dergi)
18. Meyve Atıklarının Kanatlıların Beslenmesinde Kullanılma İmkânları
Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.7, sa.5, ss.724-730, 2019 (Hakemli Dergi)
19. Türkiye’de illere göre hayvansal ve bitkisel ürünlerin kümeleme analizi ile incelenmesi
JOURNAL OF AWARENESS
, cilt.3, ss.385-398, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
5. Seedless dry olive pulp obtained from the different production systems in feed use as animal feed facilitities to determine the effects on the quality of meat and milk yield
1st International Animal Nutrition Congress, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
7. Bazı Baklagil Kaba Yemlerinin İn Vitro Gaz Üretimi, Sindirilebilir Organik Madde, Nispi Yem Değeri ve Metabolik Enerji İçeriklerinin Karşılaştırılması.
1st International Animal Nutrition Congress, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, ss.12, (Özet Bildiri)
8. The comparison of silage quality characteristics and in situ rumen degradability of different grain silages
1st International Animal Nutrition Congress, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
9. Farklı Buğdaygil Silajlarının Silaj Kalite Özellikleri ve In Situ RumenParçalanabilirliklerinin Karşılaştırılması
1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
10. Animal Existence and Production in Turkey
27th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
11. Animal Existence and Production in Turkey
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.66, (Özet Bildiri)
12. Kan ve Süt Üre Azotu Düzeyinin Süt Sığırcılığındaki Önemi.
12. Zootekni Öğrenci Kongresi, Isparta, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
13. Farklı Nane Yağı Dozlarının Arpa Tanesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi
9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Konya, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2015, (Tam Metin Bildiri)
14. Farklı Portakal Yağı Dozlarının Soya Küspesinin In Vitro Sindirilebilirliği ve Rumen Fermantasyonuna Etkisi.
9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Konya, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2015, ss.732-741, (Özet Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
12
Yayın (Scopus)
12
Atıf (WoS)
23
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
25
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
15
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
11
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
18
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
17
Proje
3