Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 2

1. Determination of Physico-Chemical and Sensory Properties of Beef Salami Using Different Microalgae in Production

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.32, (Özet Bildiri)

2. Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı), Bursa, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006
Metrikler

Yayın

5

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

10

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

7

Açık Erişim

1