Öğr. Gör. HÜSEYİN CAN ALPSOY
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
1.
A comparative study on chemical composition of organic versus conventional fresh and frozen tomatoes
Ucurum O. H.
,
VARIŞ S.
,
ALPSOY H. C.
,
Keskin M.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.43, sa.7, 2019 (SCI-Expanded)
2.
Biber (Capsicum annuum L. var. Sürmeli) TohumlarınaYapılan Vermikompost Çayı Ön UygulamasınınÇimlenme Parametreleri ve Fide Kalite ÖzelliklerineEtkisi.
Başay S.
,
Alpsoy H. C.
Alatarım
, cilt.18, sa.1, ss.23-29, 2019 (Hakemli Dergi)
3.
EFFECT OF STATIONARY MAGNETIC FIELD ON SEED GERMINATION AND CROP YIELD IN SPINACH (Spinacia oleracea L.)
ALPSOY H. C.
,
ÜNAL H.
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.72, sa.5, ss.687-696, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Effects of bacterial inoculation (Rhizobium leguminosarum L.) on nodulation, yield and agronomical characteristics of pea (Pisum sativum L.).
KARASU A.
,
ALPSOY H. C.
,
ÖZ M.
Buletinul AŞM. Ştiinţele vieţii.
, cilt.2, sa.335, ss.126-131, 2018 (Hakemli Dergi)
5.
A Research on the Effects of Some Natural Origined Fertilizers on the Yield and Quality of Broccoli Brassica oleraceae L var italica
ALPSOY H. C.
The Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.30, ss.636-641, 2016 (Hakemli Dergi)
6.
Garlic Allium sativum and traditional medicine
AYAZ E.
,
ALPSOY H. C.
Türkiye Parazitoloji Dergisi
, cilt.31, sa.2, ss.145-149, 2007 (Scopus)
7.
Some physical and mechanical properties of Black eyedpea Vigna Unguiculata L . grains.
Ünal H.
,
Işık E.
,
Alpsoy H. C.
Pakistan Journal of Biological Sciences
, cilt.9, sa.9, ss.1799-1806, 2006 (Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
EFFECTS OF BACTERIAL INOCULATION (Rhizobium leguminosarum L.) ON NODULATION, YIELD AND AGRONOMICAL CHARACTERISTICS OF PEA (Pisum sativum L.).
KARASU A.
,
ALPSOY H. C.
,
OZ M.
Internatıonal Congress on Oil and Protein Crops, 20 - 24 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
2.
A Research on the Effects of Some Natural Origined Fertilizers on the Yield and Quality of Broccoli Brassica oleraceae L var italica
ALPSOY H. C.
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26-28 September 2016, Bursa, Turkey, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
3.
Effects of some natural origined growth regulating substances on the seed yield and some agronomical characteristics of common pea Pisum sativum
KARASU A.
,
ALPSOY H. C.
,
Öz M.
EUCARPIA INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON PROTEIN CROPS, Pontevedra, İspanya, 4 - 07 Mayıs 2015, cilt.1, ss.45-46, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
15
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
24
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
12
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları