Akademik İdari Deneyim

Yönetimsel Görevler 2
  • 2021 - 2023 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, HARMANCIK MYO, OTEL-LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ

  • 2021 - 2023 Staj Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, HARMANCIK MYO, OTEL-LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ

Verdiği Dersler 12
  • Ön Lisans

    Ziyafet Mutfağı

    Mutfak Tarihi ve Kültürü

    PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1

    PASTANE ÜRÜNLERİ

    Pişirme Yöntemleri II

    OSMANLI MUTFAĞI

    Mutfak Organizasyonu

    soğuk mutfağı

    Menü Planlama

    Gıda Saklama Teknikleri

    Pişirme Yöntemleri

    Beslenme İlkeleri