Atıf İçin Kopyala
Yilmaz I., DOLAR M. E., Ozpinar H.
TURKISH JOURNAL OF GASTROENTEROLOGY, cilt.30, sa.3, ss.242-253, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
30
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.5152/tjg.2018.18227
-
Dergi Adı:
TURKISH JOURNAL OF GASTROENTEROLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.242-253
-
Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Background/Aims: Kefir is a kind of fermented probiotic dairy product. The objective of the present study was to investigate the effects of kefir consumption on the fecal microflora and symptoms of patients with inflammatory bowel disease (IBD).