Vegan Kalburabastı Üretimi


TOPALOĞLU GÜNAN K., BOĞA T., DİKEÇ İ. E., YOLCI ÖMEROĞLU P.

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, SÖKMEN Alptekin, AYDIN Çağdaş, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.129-141, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.129-141
  • Editörler: SÖKMEN Alptekin, AYDIN Çağdaş, Editör
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet