Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Farklı Kireç Dozları ve Tuz Konsantrasyo...
Farklı Kireç Dozları ve Tuz Konsantrasyonlarında Artan Miktarlarda Topraktan ve Yapraktan Uygulanan Hümik Maddelerin Mısır ve Buğday Bitkilerinin Gelişimi ve Kimi Besin Elementleri İçeriği Üzerine Etkisi
Katkat A. V.(Yürütücü)
,
Çelik H.
,
Aşık B. B.
,
Turan M. A.
TÜBİTAK Projesi, 2003 - 2006
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Aralık 2003
Bitiş Tarihi:
Ağustos 2006