Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Spontan ve saf maya fermentasyonunun Kar...
Spontan ve saf maya fermentasyonunun Karalahna ve Cabernet Sauvignon üzümlerinden elde edilen şarabın uçucu bileşik fenolik madde ve antosiyaninleri üzerine etkisi ve spontan fermentasyonda rol alan mayaların tanımlanması
Özmen Toğay S.
,
Kırca Toklucu A.(Yürütücü)
,
Yüceer Y.
,
Ay M.
TÜBİTAK Projesi, 2014 - 2016
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Aralık 2014
Bitiş Tarihi:
Ağustos 2016