Alibaş İ., Zia M. P., Yılmaz A., Aşık B. B.
Wiley , Ekim 2022
-
Ödülün Kapsamı:
Bilimsel/Mesleki Çalışmalardan Alınan Ödül
-
Ödül Türü:
Bilimsel Çalışmaları Nedeniyle Kurum veya Organizasyonlar Tarafından Verilen Ödül
-
Ödül Veren Ülke:
Amerika Birleşik Devletleri
-
Ödülü Veren Organizasyon:
Wiley
-
Araştırma Alanları:
Tarımsal Bilimler
-
Ödülün Tarihi:
Ekim 2022
-
Açıklama:
<p class="MsoNormal" style="text-align:justify"><b><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:
"Times New Roman",serif;mso-ansi-language:EN-US">Top Cited Article, 2020-2021.</span></b><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"Times New Roman",serif;
mso-ansi-language:EN-US"> Wiley. Drying kinetics and quality characteristics of
green apple peel (<i>Mallus communis</i> L. var. “Granny Smith”) used in herbal
tea production. Journal of Food
Processing and Preservation. <o:p></o:p></span></p>