M. E. GÜNEŞ And S. ŞAHİN, "Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi," In Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği- , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2020, pp.30-35.
GÜNEŞ, M. E. And ŞAHİN, S. Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi. 2020. In Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği- , Türkiye Klinikleri, Ankara, 30-35.
GÜNEŞ, M. E., & ŞAHİN, S., (2020). Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi. Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği- (pp.30-35), Ankara: Türkiye Klinikleri.
GÜNEŞ, MESUT, And SALİHA ŞAHİN. "Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi." In Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği- , 30-35. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2020
GÜNEŞ, MESUT E. And ŞAHİN, SALİHA. "Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi." Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği- , Türkiye Klinikleri, 2020, pp.30-35.
GÜNEŞ, M. E. And ŞAHİN, S. (2020) "Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi", Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği- . Ankara: Türkiye Klinikleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={MESUT ERTAN GÜNEŞ And author ={SALİHA ŞAHİN}, chaptertitle={Polen Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi}, booktitle={ Arı Ürünleri ve Gıda Güvenliği-}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2020} }