S. Yılmaz Et Al. , "Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
Yılmaz, S. Et Al. 2017. Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
Yılmaz, S., Merve, A., Yörük, G., SEVEN ERDEMİR, Ü., ŞAHAN, Y., & GÜÇER, Ş., (2017). Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
Yılmaz, Sinem Et Al. "Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2017
Yılmaz, Sinem Et Al. "Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
Yılmaz, S. Et Al. (2017) . "Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sinem Yılmaz Et Al. }, title={Pirinç Unlarının Antioksidan Özellikleri Ve Biyoalınabilirlikleri}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}