O. KURTULDU And T. ÖZCAN, "Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı," III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2013
KURTULDU, O. And ÖZCAN, T. 2013. Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı. III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , (Bursa, Turkey).
KURTULDU, O., & ÖZCAN, T., (2013). Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı . III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey
KURTULDU, OKAN, And TÜLAY ÖZCAN. "Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı," III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 2013
KURTULDU, OKAN And ÖZCAN, TÜLAY. "Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı." III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2013
KURTULDU, O. And ÖZCAN, T. (2013) . "Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı." III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OKAN KURTULDU And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı}, congress name={III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2013}}