F. TAN Et Al. , "Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi," Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.203-216, 2016
TAN, F. Et Al. 2016. Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1 , 203-216.
TAN, F., CANBOLAT, A. S., YUCE, B. E., & TÜRKAN, B., (2016). Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 203-216.
TAN, FUAT Et Al. "Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi," Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 203-216, 2016
TAN, FUAT Et Al. "Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi." Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.203-216, 2016
TAN, F. Et Al. (2016) . "Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi." Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.203-216.
@article{article, author={FUAT TAN Et Al. }, title={Çilek Kurutulmasının Deneysel ve Nümerik Olarak İncelenmesi}, journal={Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={203-216} }