T. BOĞA Et Al. , "Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi," Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024) , İstanbul, Turkey, 2024
BOĞA, T. Et Al. 2024. Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi. Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024) , (İstanbul, Turkey).
BOĞA, T., TOPALOĞLU GÜNAN, K., ÇAKMAK KAVSARA, S., DİKEÇ, İ. E., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2024). Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi . Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024), İstanbul, Turkey
BOĞA, TUĞÇE Et Al. "Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi," Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024), İstanbul, Turkey, 2024
BOĞA, TUĞÇE Et Al. "Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi." Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024) , İstanbul, Turkey, 2024
BOĞA, T. Et Al. (2024) . "Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi." Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024) , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞÇE BOĞA Et Al. }, title={Kahve Ve Peynir Uyumu: Duyusal Analiz ile Tat ve Aroma Keşfi}, congress name={Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Kongresi (Consense 2024)}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2024}}