M. TAYAR, "Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi," GIDA , vol.19, no.1, pp.17-21, 1994
TAYAR, M. 1994. Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi. GIDA , vol.19, no.1 , 17-21.
TAYAR, M., (1994). Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi. GIDA , vol.19, no.1, 17-21.
TAYAR, MUSTAFA. "Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi," GIDA , vol.19, no.1, 17-21, 1994
TAYAR, MUSTAFA. "Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi." GIDA , vol.19, no.1, pp.17-21, 1994
TAYAR, M. (1994) . "Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi." GIDA , vol.19, no.1, pp.17-21.
@article{article, author={MUSTAFA TAYAR}, title={Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi}, journal={GIDA}, year=1994, pages={17-21} }