E. ÇETİN Et Al. , "Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi," Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Turkey, 2014
ÇETİN, E. Et Al. 2014. Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi. Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , (Turkey).
ÇETİN, E., ERKÖSE, E., ATA, Z., YIBAR, A., & TAYAR, M., (2014). Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi . Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Turkey
ÇETİN, ECE Et Al. "Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi," Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Turkey, 2014
ÇETİN, ECE Et Al. "Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi." Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Turkey, 2014
ÇETİN, E. Et Al. (2014) . "Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi." Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ECE ÇETİN Et Al. }, title={Pişmeye hazır, yemeye hazır ve çiğ et ve et ürünlerinde Clostridium perfringens ve enteretoksin (cpe) varlığınınbelirlenmesi ile RT-PCR tekniği kullanılarak kromozamal ve plazmid kaynaklı cpe toksin genlerinin tespit edilmesi}, congress name={Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}