S. ÖZMEN TOĞAY Et Al. , "Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
ÖZMEN TOĞAY, S. Et Al. 2009. Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).
ÖZMEN TOĞAY, S., BAĞCI, U., & TEMİZ, A., (2009). Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey
ÖZMEN TOĞAY, SİNE, UFUK BAĞCI, And AYHAN TEMİZ. "Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ÖZMEN TOĞAY, SİNE Ö. Et Al. "Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
ÖZMEN TOĞAY, S. BAĞCI, U. And TEMİZ, A. (2009) . "Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SİNE ÖZMEN TOĞAY Et Al. }, title={Doğal fermente sucuklarda enterokok varlığı ve önemi}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}