S. ŞAHİN And C. DEMİR, "Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi," Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , Turkey, 2012
ŞAHİN, S. And DEMİR, C. 2012. Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi. Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , (Turkey).
ŞAHİN, S., & DEMİR, C., (2012). Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi . Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012, Turkey
ŞAHİN, SALİHA, And CEVDET DEMİR. "Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi," Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012, Turkey, 2012
ŞAHİN, SALİHA And DEMİR, CEVDET. "Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi." Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , Turkey, 2012
ŞAHİN, S. And DEMİR, C. (2012) . "Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi." Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SALİHA ŞAHİN And author={CEVDET DEMİR}, title={Kırmızı Renkli Meyve Çaylarından Elde Edilen İnfüzyonların Antioksidan Özelliklerinin Sıcaklığa Bağlı Olarak İncelenmesi}, congress name={Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}