E. TOPÇUOĞLU And L. YILMAZ ERSAN, "Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri," BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.2, pp.321-339, 2019
TOPÇUOĞLU, E. And YILMAZ ERSAN, L. 2019. Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.2 , 321-339.
TOPÇUOĞLU, E., & YILMAZ ERSAN, L., (2019). Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.2, 321-339.
TOPÇUOĞLU, ESRA, And LÜTFİYE YILMAZ ERSAN. "Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri," BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.2, 321-339, 2019
TOPÇUOĞLU, ESRA And YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. . "Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri." BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.2, pp.321-339, 2019
TOPÇUOĞLU, E. And YILMAZ ERSAN, L. (2019) . "Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri." BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.2, pp.321-339.
@article{article, author={ESRA TOPÇUOĞLU And author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN}, title={Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri}, journal={BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2019, pages={321-339} }