E. Bekar Et Al. , "Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
Bekar, E. Et Al. 2015. Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey).
Bekar, E., Işık, F., & Topkaya, C., (2015). Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey
Bekar, ERTÜRK, Fatma Işık, And Cansu Topkaya. "Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
Bekar, ERTÜRK Et Al. "Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
Bekar, E. Işık, F. And Topkaya, C. (2015) . "Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERTÜRK BEKAR Et Al. }, title={Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}}