M. İPEK Et Al. , "Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması," 2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi. , Nevşehir, Turkey, pp.624, 2015
İPEK, M. Et Al. 2015. Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması. 2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi. , (Nevşehir, Turkey), 624.
İPEK, M., CANSEV, A., ŞAHAN, Y., İPEK, A., & Çelik, G., (2015). Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması . 2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi. (pp.624). Nevşehir, Turkey
İPEK, MERYEM Et Al. "Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması," 2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi., Nevşehir, Turkey, 2015
İPEK, MERYEM Et Al. "Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması." 2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi. , Nevşehir, Turkey, pp.624, 2015
İPEK, M. Et Al. (2015) . "Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması." 2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi. , Nevşehir, Turkey, p.624.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERYEM İPEK Et Al. }, title={Tunceli Sarimsaginin Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması}, congress name={2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi.}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={624} }