K. TOPALOĞLU GÜNAN And P. YOLCI ÖMEROĞLU, "Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi," Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV , İstanbul, Turkey, pp.93-99, 2022
TOPALOĞLU GÜNAN, K. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. 2022. Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi. Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV , (İstanbul, Turkey), 93-99.
TOPALOĞLU GÜNAN, K., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2022). Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi . Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV (pp.93-99). İstanbul, Turkey
TOPALOĞLU GÜNAN, KÜBRA, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi," Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV, İstanbul, Turkey, 2022
TOPALOĞLU GÜNAN, KÜBRA T. And YOLCI ÖMEROĞLU, PERİHAN Y. . "Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi." Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV , İstanbul, Turkey, pp.93-99, 2022
TOPALOĞLU GÜNAN, K. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2022) . "Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi." Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV , İstanbul, Turkey, pp.93-99.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KÜBRA TOPALOĞLU GÜNAN And author={PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU}, title={Kestane Unu İlavesi İle Fonksiyonel Simit Geliştirilmesi}, congress name={Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-IV}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2022}, pages={93-99} }