A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.125-135, 2015
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. 2015. Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2 , 125-135.
ÖZKAN KARABACAK, A., ÖZCAN SİNİR, G., & SUNA, S., (2015). Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, 125-135.
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR, And SENEM SUNA. "Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, 125-135, 2015
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.125-135, 2015
ÖZKAN KARABACAK, A. ÖZCAN SİNİR, G. And SUNA, S. (2015) . "Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.125-135.
@article{article, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2015, pages={125-135} }