M. İPEK Et Al. , "Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
İPEK, M. Et Al. 2015. Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
İPEK, M., CANSEV, A., ŞAHAN, Y., İPEK, A., & ÇELİK, G., (2015). Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
İPEK, MERYEM Et Al. "Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
İPEK, MERYEM Et Al. "Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
İPEK, M. Et Al. (2015) . "Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERYEM İPEK Et Al. }, title={Tunceli Sarımsağının Biyokimyasal Özellikler Bakımından Karakterizasyonu ve Kültür Sarımsağı ile Karşılaştırılması}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}