E. EROĞLU And T. ÖZCAN, "Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı," VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2019
EROĞLU, E. And ÖZCAN, T. 2019. Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı. VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , (Bursa, Turkey).
EROĞLU, E., & ÖZCAN, T., (2019). Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı . VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey
EROĞLU, EZGİ, And TÜLAY ÖZCAN. "Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı," VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 2019
EROĞLU, EZGİ And ÖZCAN, TÜLAY. "Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı." VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2019
EROĞLU, E. And ÖZCAN, T. (2019) . "Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı." VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EZGİ EROĞLU And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı}, congress name={VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2019}}