N. YÜKSEK Et Al. , "Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı) , Bursa, Turkey, 2006
YÜKSEK, N. Et Al. 2006. Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı) , (Bursa, Turkey).
YÜKSEK, N., SALTAN EVRENSEL, S., & ÇIRAK, N., (2006). Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri . 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı), Bursa, Turkey
YÜKSEK, NUR, SÜREYYA SALTAN EVRENSEL, And NALAN ÇIRAK. "Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı), Bursa, Turkey, 2006
YÜKSEK, NUR Et Al. "Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı) , Bursa, Turkey, 2006
YÜKSEK, N. SALTAN EVRENSEL, S. And ÇIRAK, N. (2006) . "Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." 2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı) , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NUR YÜKSEK Et Al. }, title={Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı)}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2006}}