D. DÜLGER ALTINER And Y. ŞAHAN, "Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi," Journal of the Institute of Science and Technology , vol.11, no.4, pp.2823-2835, 2021
DÜLGER ALTINER, D. And ŞAHAN, Y. 2021. Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. Journal of the Institute of Science and Technology , vol.11, no.4 , 2823-2835.
DÜLGER ALTINER, D., & ŞAHAN, Y., (2021). Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. Journal of the Institute of Science and Technology , vol.11, no.4, 2823-2835.
DÜLGER ALTINER, DİLEK, And YASEMİN ŞAHAN. "Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi," Journal of the Institute of Science and Technology , vol.11, no.4, 2823-2835, 2021
DÜLGER ALTINER, DİLEK D. And ŞAHAN, YASEMİN. "Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi." Journal of the Institute of Science and Technology , vol.11, no.4, pp.2823-2835, 2021
DÜLGER ALTINER, D. And ŞAHAN, Y. (2021) . "Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi." Journal of the Institute of Science and Technology , vol.11, no.4, pp.2823-2835.
@article{article, author={DİLEK DÜLGER ALTINER And author={YASEMİN ŞAHAN}, title={Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Journal of the Institute of Science and Technology}, year=2021, pages={2823-2835} }