I. Alibas Et Al. , "Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.9, no.5, pp.897-908, 2021
Alibas, I. Et Al. 2021. Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.9, no.5 , 897-908.
Alibas, I., Yılmaz, A., Günaydın, S., & Arkain, B., (2021). Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.9, no.5, 897-908.
Alibas, İLKNUR Et Al. "Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.9, no.5, 897-908, 2021
Alibas, İLKNUR Et Al. "Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.9, no.5, pp.897-908, 2021
Alibas, I. Et Al. (2021) . "Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.9, no.5, pp.897-908.
@article{article, author={İLKNUR ALİBAŞ Et Al. }, title={Kurutma Yöntemlerinin Deveci Armudunun Kurutma Kinetiği ve Renk Parametreleri Üzerine Etkisi}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2021, pages={897-908} }