P. ŞAHİN DİLMENLER Et Al. , "Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
ŞAHİN DİLMENLER, P. Et Al. 2022. Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey).
ŞAHİN DİLMENLER, P., DİKYOKUŞ, H., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2022). Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey
ŞAHİN DİLMENLER, PINAR, HANDAN DİKYOKUŞ, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
ŞAHİN DİLMENLER, PINAR Ş. Et Al. "Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
ŞAHİN DİLMENLER, P. DİKYOKUŞ, H. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2022) . "Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR ŞAHİN DİLMENLER Et Al. }, title={Geleneksel olarak tüketilen atıştırmalıklarda duyusal kalite parametrelerinin değerlendirilmesi}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}}